Leven Logo

Denne side har til formål at bearbejde sorg, stress og angst


Mine Erfaringer

Introduktion

 
Her under Mine Erfaringer vil jeg som navnet hentyder, skrive om mine erfaringer. Der vil ikke blive reflekteret voldsomt over tingene, ligesom under Mental Sundhed og Vores Samfund. Her vil jeg egentlig bare beskrive mine oplevelser som de er og var, ikke for at klynke over hvor uretfærdigt livet er, eller at gøre mig selv til et offer. Tværtimod gør jeg det for at anerkende og skabe forståelse for de dele af livet, som ikke altid kan forudsiges eller forstås. Grundlægende er der to grunde til, hvorfor siden er blevet oprettet. 
 
For det første havde jeg i den første tid efter min kærestes død et stort behov, for at forstå hvad der var sket i mit liv. Alt omkring mig var pludseligt blevet meget surrealistisk og svært at acceptere. Jeg fandt ud af, at jeg havde lettere ved at forene mig med sandheden/virkeligheden, hvis jeg skrev nogle ord ned i en lille bog. Og det, der for et års tid siden var en lille lommebog, har nu vokset sig til en lille blog i stedet. 
 
For det andet, når jeg har haft kriser i mit liv, har jeg ofte søgt viden og forståelse blandt folk med de samme erfaringer, for selv at kunne komme videre på et eller andet plan. Og det manglede jeg virkelig efter Isabellas død. Der var ikke nogen i min situation, der gjorde det jeg gør nu og det syntes jeg der manglede. En ærlig fortælling, om de processer jeg var/er igennem

Simon Christensen Honnens

Blog om mentalsundhed

Her skal der stå en præcis og ærlig tekst om hvorfor denne blog har sin berettigelse,

Hvad jeg kan bidrage med og  hvad er formålet med denne blog.

Simon Christensen Honnens

Min baggrund

Kontakt

Kontakt mig

Kontakt

Kontakt mig

Kontakt mig

Kontakt mig